Prijava  •  REGISTRIRAJ SE !

HILTON - Novi hotelski kompleks na Kantridi (Costabella)

Riječki razvojni projekti
Avatar korisnika
Adamić
Moderator
Moderator
Legenda foruma
Legenda foruma
 
Postovi: 24014
Teme: 926
Pridružen: 12.6.2009, 02:27
Lokacija: Grad Rijeka

Re: Novi hotelski kompleks na Kantridi

Post broj:#16  PostPostao/la Adamić » 15.3.2016, 21:52

Gradi miškooooo ! :bravo: :radovi: :zastava:

Velika investicija u riječki turizam: U travnju počinje izgradnja hotela na Kostabeli

kostabela novi hoteli rijeka.jpg


Investitor, češka tvrtka Tre-invest, već šest mjeseci ima građevinsku dozvolu, a dobila je i koncesiju za plažu, najavio je riječki gradonačelnik Vojko Obersnel

RIJEKA Ovoga bi proljeća trebala početi izgradnja turističkog kompleksa na Kostabeli koja će bitno povećati smještajne kapacitete Rijeke, a imamo i naznake da bi relativno skoro, sasvim sigurno za iduću sezonu, i kamp na Preluku mogao doživjeti obnovu, najavio je riječki gradonačelnik i predsjednik Turističke zajednice Grada Rijeke Vojko Obersnel na jučerašnjoj sjednici Skupštine TZ-a Grada Rijeke.

Kostabela konačno mijenja svoje izgled i dobiva funkciju. Konačno počinje izgadnja Luxury Resort & Spa Costabella – hotela sa 4 plus zvjezdice i 21 vile sa 54 apartmana, bazenima i wellnessom, a planirano je i uređenje obalnog područja, s vlastitim privezištem za jahte. U međuvremenu je investitor, češka tvrtka Tre-invest d.o.o., kaže Obersnel, dobila i koncesiju za plažu. – Tre-invest d.o.o. već šest mjeseci ima izdanu građevinsku dozvolu, i s gradnjom bi trebali početi u travnju. Vrijednost projekta je oko 50 milijuna eura, a rok za izvođenje od godinu i pol do dvije, kazao nam je jučer riječki gradonačelnik Vojko Obersnel.

Podsjetimo, još u listopadu 2014. godine gradonačelnik Obersnel i direktor tvrtke Tre – invest d.o.o. Borjan Brnčić potpisali su ugovor za izgradnju turističkog naselja Kostabela. Turističko naselje bit će izgrađeno na zemljištu površine 17.769 četvorna metra, unutar područja planiranog za turističko-ugostiteljsku namjenu, koje je Grad Rijeka putem javnog natječaja prodao tvrtki Tre-invest d.o.o., za 33,8 milijuna kuna.

Prema najavama Borjana Brnčića, bit će to luksuzna, nestandardna ponuda namijenjena gostima više platežne moći. Kompleks će biti otvoren tijekom cijele godine, a ne samo u ljetnoj sezoni, pa je akcent stavljen i na kongresnu ponudu, ali i na zdravstveni turizam.

Realizacijom ovog projekta definitivno će se promijeniti turistička slika Rijeke, ali prije svega lice izuzetno atraktivnog terena uz samo more koji godinama stoji neiskorišteno. Riječ je o prostoru za koji Grad Rijeka godinama nije pronalazio rješenje, a samim time ni kupca i investitora. Priča je dobila sretan završetak jer kreće najveća investicija u riječki turizam.

http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/V ... -Kostabeli
Rijeka - naša ljubav, naš način života :trobojnicasrce

Daluka
Rijeka, Kvarner i Gorski kotar !
Rijeka, Kvarner i Gorski kotar !
 
Postovi: 667
Teme: 9
Pridružen: 13.10.2015, 17:08

Re: Novi hotelski kompleks na Kantridi

Post broj:#17  PostPostao/la Daluka » 16.3.2016, 10:47

Inače Tre-invest d.o.o. je investitor objekta (trgovački centar, dječji vrtić - jaslice) između groblja i Šporove jame u Kastvu, bilo je još najava gradnje istog, otom potom, samo da ne završi kao i ostali veliki građevinski projekti.

Kod: Označi sve
- vrijeme je da se Grad Kastav očituje na Pismo namjere Jaroslava Trešnjaka
vlasnika tvrtke Tre invest d.o.o. i B.B. d.o.o. Kastav, koji je spreman, u slučaju da
Grad kupi ove jaslice, kupiti parcelu na Vratima Jadrana, vrijednu otprilike onoliko
koliko i parcela koju smo već naplatili, imamo pred sobom partnera koji će Gradu
uplatit sveukupno 12 milijun kuna, a mi bismo od njega trebali kupiti jaslice od
otprilike 980eura/m2 .

Avatar korisnika
Vežičanka
Moderatorica
Moderatorica
Legenda foruma
Legenda foruma
 
Postovi: 4916
Teme: 170
Pridružen: 24.7.2012, 14:58

Re: Novi hotelski kompleks na Kantridi

Post broj:#18  PostPostao/la Vežičanka » 16.6.2016, 21:46

Betonizacija obale u zamahu koja nikome ne donosi ništa dobro osim njihovim pohlepnim i prebogatim vlasnicima.

Avatar korisnika
Adamić
Moderator
Moderator
Legenda foruma
Legenda foruma
 
Postovi: 24014
Teme: 926
Pridružen: 12.6.2009, 02:27
Lokacija: Grad Rijeka

Re: Novi hotelski kompleks na Kantridi

Post broj:#19  PostPostao/la Adamić » 18.3.2017, 18:14

Dugo očekivani turistički projekt postaje stvarnost: Gradi se Luxury Resort & Spa Costabella

Slika

Sada se uklanja zelenilo na Kostabeli, a u travnju počet će gradnja turističkog kompleksa

RIJEKA Početkom ovog tjedna na Kostabeli počelo je uklanjanje zelenila, to jest priprema se teren za izgradnju turističkog kompleksa na Luxury Resort & Spa Costabella. Tu informaciju potvrdio je Borjan Brnčić, direktor tvrtke Tre Invest iz Kastva koje je u stopostotnom vlasništvu češkog poduzeća JTH koje financira ovaj projekt, a inače se bavi ulaganjem u trgovine i ugostiteljstvo. Brnčić je rekao da gradnju možemo očekivati u travnju.

Podsjetimo, na Kostabeli će se izgraditi turistički kompleks koji će bitno povećati smještajne kapacitete Rijeke. U planu je gradnja hotela s 4 plus zvjezdice i 21 vile s 54 apartmana, bazenima i wellnessom, a planirano je i uređenje obalnog područja, s vlastitim privezištem za jahte. Vrijednost projekta je oko 50 milijuna eura.

Podsjetimo, još u listopadu 2014. godine gradonačelnik Vojko Obersnel i direktor tvrtke Tre Invest Borjan Brnčić potpisali su ugovor za izgradnju turističkog naselja Kostabela. Turističko naselje bit će izgrađeno na zemljištu površine 17.769 četvorna metra, unutar područja planiranog za turističko-ugostiteljsku namjenu, koje je Grad Rijeka putem javnog natječaja prodao za 33,8 milijuna kuna.

Investitori su u više navrata isticali luksuznost u tom projektu, to jest ponudu namijenjenu gostima više platežne moći. Kompleks će biti otvoren tijekom cijele godine, pa je akcent stavljen i na kongresnu ponudu, ali i na zdravstveni turizam.

Inače, u više navrata se najavljivao početak gradnje, pa je tako ona trebala početi još lani na proljeće. Sada ostaje za vidjeti koja će biti nova dinamika aktivnosti na tom terenu nakon čišćenja vegetacije.

http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/D ... fresh=true
Rijeka - naša ljubav, naš način života :trobojnicasrce

Avatar korisnika
Adamić
Moderator
Moderator
Legenda foruma
Legenda foruma
 
Postovi: 24014
Teme: 926
Pridružen: 12.6.2009, 02:27
Lokacija: Grad Rijeka

Re: Novi hotelski kompleks na Kantridi

Post broj:#20  PostPostao/la Adamić » 24.3.2017, 19:13

Cca 3 godine je potrebno da bi se pokrenula gradnja u Hrvatskoj ?! Odnosno 20 sveukupno :lol: :lol: : lud
------------------------------------------------------------
INVESTICIJA TEŠKA 50 MILIJUNA EURA
POČETAK RADOVA NA PROJEKTU KOJI ĆE IZMIJENITI VIZURU RIJEČKOG PRIOBALJA Zapušteno sindikalno odmaralište pretvorit će se u golemi luksuzni kompleks


gradnju turističkog kompleksa Luxury Resort & Spa Costabella .JPG
gradnju turističkog kompleksa Luxury Resort & Spa Costabella .JPG (154.03 KiB) Pogledano 5117 puta

Raščišćavanjem terena i uklanjanjem zelenila započeli su ovih dana pripremni radovi za gradnju turističkog kompleksa Luxury Resort & Spa Costabella u Rijeci. Riječ je o investiciji češkog poduzeća JTH koja se procjenjuje na oko 50 milijuna eura, a čijim dovršenjem bi posao pronašlo 150 zaposlenika. Prema riječima Borjana Brnčića, direktora tvrtke Tre-Invest iz Kastva koja je u stopostotnom vlasništvu JTH, početak gradnje planiran je u travnju.

Prema do sada poznatim planovima, na riječkoj Kostabeli je planirana gradnja hotela s 4 plus zvjezdice i 21 vile s 54 apartmana, bazenima i wellnessom, a planirano je i uređenje obalnog područja, s vlastitim privezištem za jahte.

Treći pokušaj

Početak radova na Kostabeli znači i kraj dvadesetogodišnjeg otezanja s dovođenjem u funkciju izuzetno atraktivnog terena uz samo more koji godinama stoji neiskorišten. Bivše zapušteno sindikalno odmaralište sa sjajnim pogledom na Opatiju još je sredinom devedesetih Grad Rijeka želio staviti u turističku funkciju. Najprije je 1996. kompleks u zakup uzeo opatijski ugostitelj Edin Delibegović, ali umjesto investicija Grad je vidio samo rast milijunskih dugova.

Teren od oko 18 hektara s nekoliko zapuštenih objekata potom je preuzeo hotelijer Goran Štrok koji je otvaranje turističkog kompleksa najavljivao još za 2005. godinu, ali se i taj njegov projekt izjalovio.

Tek je treći ozbiljan pokušaj, čini se, dao konkretan rezultat kada je Grad Rijeka odustao od nuđenja kompleksa u zakup i prodao dio tog prostora Tre-Investu, odnosno JTH Grupi.
Luksuzni objekti

U listopadu 2014. godine gradonačelnik Vojko Obersnel i direktor tvrtke Tre-Invest Borjan Brnčić potpisali su ugovor za izgradnju turističkog naselja Kostabela, a koliko je poznato, zemljište uz more površine 17.769 četvornih metara planirano za turističko-ugostiteljsku namjenu putem javnog natječaja prodano je za 33,8 milijuna kuna.

Nakon toga u više navrata najavljivao se početak gradnje, ali se priprema i prikupljanje dozvola oteglo na više od dvije godine, a tvrtka je koncesionirala i oko 20.000 kvadrata obalnog pojasa u svrhu izgradnje plaže u funkciji budućeg turističkog kompleksa, te za izgradnju plaže ishodovala potrebne dozvole.

Investitori planiraju na Kostabeli gradnju hotela i vila ukupnog kapaciteta 154 smještajne jedinice. Od toga bi u novom wellness hotelu bilo nešto više od 70 soba, a ostalo se radi o apartmanima u vilama. Planirana je gradnja tri tipa vila. Prvi su takozvane Ville Cascade. Riječ je o kaskadnim vilama s pogledom na more. Sveukupno se planira izgraditi 12 ovakvih vila u kojima se nalazi 24 apartmana površine od 68 do 150 metara četvornih. Tu su i Ville Exclusive, koje zauzimaju prvi i drugi red do mora. Njih će biti sedam s ukupno 24 apartmana površine od 73 do 123 četvorna metra. Najluksuznije će, pak, biti Ville de luxe, za koje je rezerviran prvi red do mora. Sveukupno će na raspolaganju biti dvije ovakve vile s ukupno šest apartmana površine od 140 do 185 metara četvornih.

Zdravstveni turizam

Sve smještajne jedinice će imati pogled na more. Kompleks bazena i wellnessa će se prostirati na oko 3500 metara četvornih, a u planu je osim unutarnjeg i gradnja velikog vanjskog bazena s morskom vodom koji će biti grijan tijekom čitave godine. Svojom bogatom spa i wellness ponudom budući Luxury Resort & Spa Costabella dobro će se uklopiti i u planove razvoja zdravstvenog turizma na Kvarneru, gdje je upravo Rijeka lider na planu stomatološkog turizma. Uređenje kompleksa predviđa i uređenje plažnih prostora, a u planu je i manje privezište za jahte gostiju gdje će se, ujedno, moći unajmiti brodice. Postojeća šetnica uz more koju Riječani rado koriste, prema najavama bit će proširena. Kako bi objekti radili cijele godine, u planu je i kongresni dio kapaciteta 500 osoba.

http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska ... s/5807503/
Rijeka - naša ljubav, naš način života :trobojnicasrce

Avatar korisnika
Adamić
Moderator
Moderator
Legenda foruma
Legenda foruma
 
Postovi: 24014
Teme: 926
Pridružen: 12.6.2009, 02:27
Lokacija: Grad Rijeka

Re: Novi hotelski kompleks na Kantridi

Post broj:#21  PostPostao/la Adamić » 6.11.2017, 20:12

Gradnja novog turističkog naselja: Dio šetnice na Costabelli zatvoren do kraja iduće godineTurističko naselje imat će izravan pristup moru u dužini od oko 220 metara a, uz minimalne intervencije, na pomorskom dobru planirana je plaža za goste hotela

RIJEKA - Šetnica na području Costabelle bit će zatvorena najmanje do kraja 2018. godine zbog izvođenja radova na iskopu građevne jame turističkog naselja Costabella te formiranje plažnog pojasa od pročišćenog i izdvojenog materijala iskopa.

– S obzirom na to da šetnica presijeca plažu i obuhvat turističkog naselja Costabella te da se materijal s gradilišta prebacuje na područje plažnog pojasa, a nadasve zbog zadovoljenja sigurnosnih uvjeta na gradilištu propisanih Zakonskom regulativom, šetnica će biti zatvorena u potrebnoj duljini do 31. prosinca 2018. godine, navode u Gradu Rijeci. Investitor izgradnje turističkog naselja, tvrtka JTH Costabella d.o.o. iz Kastva iza koje stoji češki kapital, na području Costabelle u Rijeci gradi hotelski kompleks visoke kategorije u čijem će sastavu biti hotel, nekoliko vila, fitness te vanjski bazen.

Ukupni kapacitet Luxury Resort & Spa Wellness Hotela Costabella je 526 ležajeva, od čega je 260 ležajeva u hotelu i 266 ležajeva u luksuznim vilama. Planirana vrijednost investicije izgradnje i opremanja objekta Luxury Resort & Spa Wellness Hotela Costabella iznosi oko 55 milijuna eura. Sa sjeveroistočne strane građevna čestica turističkog naselja graniči s Opatijskom ulicom, s jugozapadne strane javnom površinom obalne šetnice, sa sjeverozapadne strane česticom javnog stubišta, a s jugoistočne strane česticom na kojoj je izgrađena stambena zgrada i ukupne je površine 17.729 četvornih metara. S južne strane građevnu česticu omeđuje morska obala. Turističko naselje imat će izravan pristup moru u dužini od oko 220 metara.

– Investitor je od Vlade Republike Hrvatske, odnosno Ministarstva pomorstva prometa i infrastrukture, ishodio koncesiju za korištenje pomorskog dobra temeljem koje se planira izgradnja plaže za goste hotela. Plaža će biti prilagođena prirodnoj konfiguraciji terena uz minimalne intervencije, navode u Gradu Rijeci.

http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/G ... uce-godine
Rijeka - naša ljubav, naš način života :trobojnicasrce

Avatar korisnika
Liburnian
Volim Rijeku
Volim Rijeku
 
Postovi: 227
Teme: 1
Pridružen: 5.1.2012, 01:47

Re: Novi hotelski kompleks na Kantridi

Post broj:#22  PostPostao/la Liburnian » 7.11.2017, 08:36

Nekako slutim da bi ovo sa zatvorenom šetnicom moglo postati trajno stanje. Neka me vrijeme demantira.

Avatar korisnika
Adamić
Moderator
Moderator
Legenda foruma
Legenda foruma
 
Postovi: 24014
Teme: 926
Pridružen: 12.6.2009, 02:27
Lokacija: Grad Rijeka

Re: Novi hotelski kompleks na Kantridi

Post broj:#23  PostPostao/la Adamić » 7.11.2017, 11:15

Dovoljno je pogledati Opatiju, ima mnogo primjera kako to izgleda. ;)

Neće biti zatvoreno , dapače cirkulcija ljudi im je i potrebna , jer mogu dosta zaraditi na kavama i piću i ostalim sadržajima. Samo da ne nabiju cijene do neba.


Na slikama je sve bajno , baš me zanima kao će biti u stvarnosti. Npr. ova trava po krovovima. :lol:

costabela rijeka hotel (1).jpg
costabela rijeka hotel (1).jpg (153.63 KiB) Pogledano 4921 puta

costabela rijeka hotel (2).jpg
costabela rijeka hotel (2).jpg (244.59 KiB) Pogledano 4921 puta
Rijeka - naša ljubav, naš način života :trobojnicasrce

Avatar korisnika
Liburnian
Volim Rijeku
Volim Rijeku
 
Postovi: 227
Teme: 1
Pridružen: 5.1.2012, 01:47

Re: Novi hotelski kompleks na Kantridi

Post broj:#24  PostPostao/la Liburnian » 18.5.2018, 09:30

cost1.jpg
cost1.jpg (167.71 KiB) Pogledano 4741 puta


costabella Novi hotelski kompleks na Kantridi .jpg
costabella Novi hotelski kompleks na Kantridi .jpg (111.14 KiB) Pogledano 4741 puta


https://www.rijekadanas.com/tko-je-dozv ... costabeli/

Šetnica?

Avatar korisnika
Adamić
Moderator
Moderator
Legenda foruma
Legenda foruma
 
Postovi: 24014
Teme: 926
Pridružen: 12.6.2009, 02:27
Lokacija: Grad Rijeka

Re: Novi hotelski kompleks na Kantridi

Post broj:#25  PostPostao/la Adamić » 18.5.2018, 19:59

Meni osobno ne smeta, s obzirom kakvo je stanje bilo prije, bit će sigurno ljepše, prohodnije i modernije. Ne znam jeste li bili na Pećinama 7 gdje sad možete uz more prošetati i odmoriti se malo od briga i obaveza .
Rijeka - naša ljubav, naš način života :trobojnicasrce

Avatar korisnika
Liburnian
Volim Rijeku
Volim Rijeku
 
Postovi: 227
Teme: 1
Pridružen: 5.1.2012, 01:47

Re: Novi hotelski kompleks na Kantridi

Post broj:#26  PostPostao/la Liburnian » 20.5.2018, 14:07

I nisam već dugo bio na Pećinama, nekako mi je van ruke. A ovo mi je ispod kuće i ne sviđa mi se što netko nasipava more bez dopuštenja.

Avatar korisnika
Adamić
Moderator
Moderator
Legenda foruma
Legenda foruma
 
Postovi: 24014
Teme: 926
Pridružen: 12.6.2009, 02:27
Lokacija: Grad Rijeka

Re: Novi hotelski kompleks na Kantridi

Post broj:#27  PostPostao/la Adamić » 1.6.2018, 17:21

Novi turistički adut
foto COSTABELLA Luksuznim riječkim resortom vrijednim 60 milijuna eura upravljat će svjetski poznati hotelski lanacradovi hotel kantrida.jpg
radovi hotel kantrida.jpg (79.09 KiB) Pogledano 4634 puta

Investitori su zadovoljni kako napreduju radovi odbacujući optužbe da se radovima devastira priobalni pojas

U proljeće 2020. godine luksuzni hotelski resort Costabella čiji će operater najvjerojatnije biti Hard Rock International otvorit će svoja vrata i povećati smještajni kapacitet Rijeke za 198 soba u hotelu s četiri zvjezdice i 67 vila koje će se izgraditi, najavio je direktor tvrtke JTH Costabella, investitora projekta, Borjan Brnčić na gradilištu na kojem je uspješno okončana prva faza izgradnje realizacija koje je započela 27. travnja prošle godine.Investitori su zadovoljni kako napreduju radovi odbacujući optužbe da se radovima devastira priobalni pojas

U proljeće 2020. godine luksuzni hotelski resort Costabella čiji će operater najvjerojatnije biti Hard Rock International otvorit će svoja vrata i povećati smještajni kapacitet Rijeke za 198 soba u hotelu s četiri zvjezdice i 67 vila koje će se izgraditi, najavio je direktor tvrtke JTH Costabella, investitora projekta, Borjan Brnčić na gradilištu na kojem je uspješno okončana prva faza izgradnje realizacija koje je započela 27. travnja prošle godine.

ahvaljujem se Gradu Rijeci na suradnji, banci koja nas prati i izvođaču radova GP Krku. Prije godinu dana ovdje je sve počelo i zadovoljan sam onim što vidim. Za godinu dana opet ćemo se naći i tada će svima biti vidljivo o kakvoj je investiciji riječ, a osobno želim da naš hotel bude jedan od najljepših u Hrvatskoj. Ukupna investicija vrijedna je 60 milijuna eura, izjavio je Trešnjak, a na pitanje je li bilo problema u vezi s ishodovanjem potrebne dokumentacije, odgovorio je da to u Hrvatskoj ide brže nego u Češkoj.

Gradonačelnik Vojko Obersnel naglasio je da se u godinu dana radova vidi golem napredak, navevši podatak da je do sada iskopano preko 60.000 kubika materijala.

– Stvoreni su preduvjeti za samu izgradnju hotela i ostalih sadržaja. Rijeka će dobiti lijep kompleks, nove smještajne kapacitete i novu, lijepo uređenu plažu. Iako je bilo raznih dezinformacija, sve što se radi radi se u skladu s dozvolama, uključujući radove u priobalnom pojasu.

Što se tiče šetnice, ona će ostati neprekinuta i građani će je nakon otvorenja kompleksa i dalje moći koristiti.

Nadam se da će sve biti gotovo tijekom 2020. godine kada će Rijeka biti Europska prijestolnica kulture, izjavio je Obersnel.

http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/C ... lski-lanac
Rijeka - naša ljubav, naš način života :trobojnicasrce

Avatar korisnika
Vežičanka
Moderatorica
Moderatorica
Legenda foruma
Legenda foruma
 
Postovi: 4916
Teme: 170
Pridružen: 24.7.2012, 14:58

Re: Novi hotelski kompleks na Kantridi

Post broj:#28  PostPostao/la Vežičanka » 1.6.2018, 21:03

Betonizacija obale

Avatar korisnika
giovanni
Volim Rijeku
Volim Rijeku
 
Postovi: 167
Teme: 2
Pridružen: 12.11.2015, 22:31

Re: Novi hotelski kompleks na Kantridi

Post broj:#29  PostPostao/la giovanni » 26.4.2019, 21:10

Hilton stiže u Rijeku

DANAS se u Rijeci potpisuje ugovor o preuzimanju hotela u hotelskom resortu Costabella (u izgradnji), a potpisuju ga predstavnici Hiltona. Resort će nositi naziv Hilton Costabella Beach&Spa, a imat će pet zvjezdica, javlja Riječanin.hr.

Resort Costabella, čija je izgradnja započela prije dvije godine, imat će 198 smještajnih jedinica u hotelu i vilama, a trebao bi biti otvoren u proljeće 2020. godine.

Resort s pet zvjezdica

Investitor hotelskog resorta Costabella je tvrtka JTH Costabella češkog investitora Jaroslava Trešnaka. Ministar turizma Gari Capelli istaknuo je kako upravo ovakve investicije najbolje pokazuju put kojim se treba razvijati hrvatski turizam, a uz njega je obilasku prisustvovao i ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Oleg Butković. Također, obilasku resorta i potpisivanju ugovara nazočio je i veleposlanik Češke u Hrvatskoj Vladimír Zavázal.

Potpisivanju ugovora o predaji hotela u resortu Costabella na upravljanje hotelskom lancu Hilton prisustvovali su i gradonačelnik Grada Rijeke Vojko Obersnel, njegov zamjenik Marko Filipović te predsjednik Gradskog vijeća Andrej Poropat te drugi uzvanici.

Ugovor su potpisali generalni direktor tvrtke JTH Costabella Jaroslav Trešnjak i direktor razvoja grupacije Hilton za jugoistočnu Europu Alan Mantin.

Direktor tvrtke JTH Costabella Borjan Brnčić kazao je kako će budući hotelski resort imati pet zvjezdica, a posebno je istaknuo činjenicu da je visina investicije s početnih 40 milijuna eura narasla na čak 80 milijuna eura.

Preko 18 tisuća kvadrata

Kompleks se proteže na 18.000 kvadratnih metara, imat će 25.000 kvadrata zatvorenog prostora i preko 500 ležajeva, što u hotelu, što u vilama.

Od bazena vodit će lift i put ispod šetnice do 200 m duge plaže i koja će imati malo privezište za najam turističkih plovila te tri mola, između kojih će biti dvije šljunčane plaže od po 80 metara dužine.

Resort će u ponudi imati šest restorana, beach bar te restoran na krovu, koji će gostima omogućiti uživanje u prekrasnom pogledu na more.

Od potpisnika ugovora danas se moglo čuti kako će Hilton u resortu Costabella biti jedan od najmodernijih i najboljih Hiltonovih hotela u ovom djelu Europe, javlja Riječanin.hr.

Grad Rijeka će do kraja godine sanirati Opatijsku cestu kako bi se, između ostalog, omogućio normalan ulaz i izlaz ovom objektu.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/hilton-stize-u-rijeku/2081321.aspx

Avatar korisnika
Adamić
Moderator
Moderator
Legenda foruma
Legenda foruma
 
Postovi: 24014
Teme: 926
Pridružen: 12.6.2009, 02:27
Lokacija: Grad Rijeka

Re: Novi hotelski kompleks na Kantridi

Post broj:#30  PostPostao/la Adamić » 27.4.2019, 10:21

(Paris )Hilton (ima snimljeni pornić) dakle dolazi u Rijeku. Nasljednica lanca hotela Hilton.

Hilton ima već 2 hotela (152 sobe i 151) u Zagebu i 1 u Dubrovniku (149 soba). Te od okruženja 1 (242 soba) u Srbiji.
https://www.hilton.com/en/locations/croatia/


E ovaj oglas nas uskoro čeka nakon otvorenja.

DoubleTree by Hilton Hotel Zagreb
8. ožujka ·2019.

Tražite zaposlenje?
Hilton hoteli u Zagrebu traže više osoba za radna mjesta: portir, recepcionar, sobar/ica, šef/ica kuhinje, slastičar/ka, kuhar/ica, pomoćni radnik/ica u kuhinji, konobar/ica.

Dakle super za investiciju ali postat ćemo robovi bogatim strancima, prat im wc-eje i nakon toga ih posluživat :lol: . To već i je Hrvatska jer je je sve uništila a ono što nije je rasprodala.
Rijeka - naša ljubav, naš način života :trobojnicasrce

PrethodniSljedeće

  • Similar Topics
    Odgovori
    Pogledano
    Zadnji post

Vrati se na: Projekti

Tko je online

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju