Vežičanka napisao:Užasno izgleda!

Adamić napisao:Hahaha meni ok.

Ovo bi se moglo nazvati sukob generacija.

Vežičanka napisao:Užasno izgleda!
Adamić napisao:Hahaha meni ok.
Rodoslovac napisao:Osnovna škola je po svoj prilici služila za vježbaonu budućim učiteljima.
Rodoslovac napisao:Prije Pomorskog fakulteta u ovoj zgradi bila je Učiteljska škola. mislim da je to trajalo od vremena njezinog preseljenja iz Kastva pa do useljenja Više pomorske škole kasnije unaprijeđene u sadašnji fakultet. Osnovna škola je po svoj prilici služila za vježbaonu budućim učiteljima.
luce napisao:Rodoslovac napisao:Prije Pomorskog fakulteta u ovoj zgradi bila je Učiteljska škola. mislim da je to trajalo od vremena njezinog preseljenja iz Kastva pa do useljenja Više pomorske škole kasnije unaprijeđene u sadašnji fakultet. Osnovna škola je po svoj prilici služila za vježbaonu budućim učiteljima.
Kakva "vježbaona"?? Ja sam išla u Matteotti, neki stariji učitelji su bili godinama tamo, odlični po znanju.
Ana napisao:luce napisao:Rodoslovac napisao:Prije Pomorskog fakulteta u ovoj zgradi bila je Učiteljska škola. mislim da je to trajalo od vremena njezinog preseljenja iz Kastva pa do useljenja Više pomorske škole kasnije unaprijeđene u sadašnji fakultet. Osnovna škola je po svoj prilici služila za vježbaonu budućim učiteljima.
Kakva "vježbaona"?? Ja sam išla u Matteotti, neki stariji učitelji su bili godinama tamo, odlični po znanju.
Ja sam isto išla u "Matteotti" u Ia vježbaonicu Učiteljske škole, a maturanti te škole su nam često držali nastavu. Zato su u taj razred stavili više boljih učenika ( a u ostalima ih je zato bilo manje). Kako su nagrađeni najbolji budući učitelji? Tako sa smo trčali za njima i skakali na njih. Učiteljska škola je bila u istom krilu kao i škola "Matteotti", a Pomorska škola mi se čini u zapadnom dijelu zgrade. Najprije je otišla Učiteljska škola u zgradu I gimnazije, onda je ukinuta Matteotti, pa se Pomorska škola proširila na čitavu zgradu, negdje sedamdesetih.
Sasvim lijepo i pristojno su svi obučeni.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 12 gostiju