Kantrida76 napisao:mozemo mi komentirati sto god zelimo ali i dalje isti sjede u foteljama i vode grad. mislim da cemo ih i dalje gledati.
DoX napisao:Kantrida76 napisao:mozemo mi komentirati sto god zelimo ali i dalje isti sjede u foteljama i vode grad. mislim da cemo ih i dalje gledati.
Upravo tako. A to nažalost puno govori o nama.
Adamić napisao:Poznato je da SDP u Rijeci ima jako malo članova. Čuo sam podatak da cak HDZ ima veci broj članova. No , nije to ni toliko vazno .
DoX napisao:Oni su takvi kakvi jesu i svi mi znamo da su oni takvi. Ali nisu ONI krivi sto su na vlasti. Krivi smo MI (građani ovoga grada). Jer MI smo ti što ih stalno stavljamo na vlast. Nešto sa NAMA očito ne valja.
Pred prošle lokalne izbore pričam sa jednom prijateljicom, i ona mi govori kako do kraja te godine planira sa mužem i djetetom preseliti u Irsku. Došli mi do teme izbora i ja je pitam za koga će glasati; dobio sam kratak i jasan odgovor - SDP i Obi! I ja nju pitam kako može dati glas nekima koji su ju, između ostalih, i natjerali da napusti svoj grad i svoju zemlju i da potraži sreću u stranoj državi? Dobio sam još kraći odgovor - SDP je SDP! Eto!
Nažalost, puno Riječana ovako razmišlja, pogotovo starijih ljudi, a mladi bježe po svijetu ili su skroz nezainteresirani da bilo šta promijene. I dok je god tome tako, bit će nam ovako kako je. Inače, to stanje ima svoje ime, a zove se - biti slijep pored zdravih očiju...
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost