Prijava  •  REGISTRIRAJ SE !

Novi autobusni kolodvor Žabica

Riječki razvojni projekti
Jugolinija
Šta da ?
Šta da ?

Re: Novi autobusni kolodvor Žabica

Post broj:#181  PostPostao/la Jugolinija » 29.12.2016, 15:20

Bitno da se za teretanu usred luke imalo para :kava:
Yes, to dance beneath the diamond sky,with one hand waving free,silhouetted by the sea,circled by the circus sands,with all memory and fate,driven deep beneath the waves, let me forget about today until tomorrow

Kantrida76
Rijeka, Kvarner i Gorski kotar !

Teme: 42

Post broj:#182  PostPostao/la Kantrida76 » 1.1.2017, 08:10

mozemo mi komentirati sto god zelimo ali i dalje isti sjede u foteljama i vode grad. mislim da cemo ih i dalje gledati.

DoX
Volim Rijeku
Volim Rijeku

Post broj:#183  PostPostao/la DoX » 1.1.2017, 18:46

Kantrida76 napisao:mozemo mi komentirati sto god zelimo ali i dalje isti sjede u foteljama i vode grad. mislim da cemo ih i dalje gledati.

Upravo tako. A to nažalost puno govori o nama.

Kantrida76

Teme: 42

Post broj:#184  PostPostao/la Kantrida76 » 2.1.2017, 18:18

DoX napisao:
Kantrida76 napisao:mozemo mi komentirati sto god zelimo ali i dalje isti sjede u foteljama i vode grad. mislim da cemo ih i dalje gledati.

Upravo tako. A to nažalost puno govori o nama.

Slazem se. Najveci problem ovog grada je sto ga vode ljudi koji ga ne vole, ljudi koji ne osjecaju ovaj grad. Sve se svodi na rijeci, djela nula bodova.

DoX
Volim Rijeku
Volim Rijeku

Post broj:#185  PostPostao/la DoX » 3.1.2017, 17:37

Oni su takvi kakvi jesu i svi mi znamo da su oni takvi. Ali nisu ONI krivi sto su na vlasti. Krivi smo MI (građani ovoga grada). Jer MI smo ti što ih stalno stavljamo na vlast. Nešto sa NAMA očito ne valja.

Pred prošle lokalne izbore pričam sa jednom prijateljicom, i ona mi govori kako do kraja te godine planira sa mužem i djetetom preseliti u Irsku. Došli mi do teme izbora i ja je pitam za koga će glasati; dobio sam kratak i jasan odgovor - SDP i Obi! I ja nju pitam kako može dati glas nekima koji su ju, između ostalih, i natjerali da napusti svoj grad i svoju zemlju i da potraži sreću u stranoj državi? Dobio sam još kraći odgovor - SDP je SDP! Eto!

Nažalost, puno Riječana ovako razmišlja, pogotovo starijih ljudi, a mladi bježe po svijetu ili su skroz nezainteresirani da bilo šta promijene. I dok je god tome tako, bit će nam ovako kako je. Inače, to stanje ima svoje ime, a zove se - biti slijep pored zdravih očiju...

Jugolinija
Šta da ?
Šta da ?

Post broj:#186  PostPostao/la Jugolinija » 3.1.2017, 19:39

Ja sam isto bio poput tvoje prijateljice. Onda sam dao glas zivom zidu i pozalio vise nego da sam ga dao SDP-u. Na zadnjim parlamentarnim izborima nisam ni glasao od bijesa i ocaja. Na iducim izborima samo lokalne stranke dolaze u obzir :zastava:
Yes, to dance beneath the diamond sky,with one hand waving free,silhouetted by the sea,circled by the circus sands,with all memory and fate,driven deep beneath the waves, let me forget about today until tomorrow

Adamić
Moderator
Moderator
Legenda foruma
Legenda foruma

Teme: 914

Post broj:#187  PostPostao/la Adamić » 3.1.2017, 21:28

Poznato je da SDP u Rijeci ima jako malo članova. Čuo sam podatak da cak HDZ ima veci broj članova. No , nije to ni toliko vazno .
Rijeka - naša ljubav, naš način života :trobojnicasrce

Jugolinija
Šta da ?
Šta da ?

Post broj:#188  PostPostao/la Jugolinija » 4.1.2017, 02:44

Adamić napisao:Poznato je da SDP u Rijeci ima jako malo članova. Čuo sam podatak da cak HDZ ima veci broj članova. No , nije to ni toliko vazno .

Rijecani, skupa sa kolodvorom su zapeli u jednoj petlji zamjena teza...iako se nadam da su prosli parlamentarni izbori bili naznaka pocetka kraja te petlje i da cu do kraja svog zivota ipak ugledati novi kolodvor na zabici :smijeh2

nebuloza
Šta da ?
Šta da ?

Teme: 1

Post broj:#189  PostPostao/la nebuloza » 7.1.2017, 17:29

Nakon godina i godina obecanja o novom autobusnom kolodvoru nasi su nam gradski oci odlucili sa krovom-nadstresnicom zacepiti usta i produziti svoje vladanje. Boze mili u sto li su oni kadri ulupati lijepe novce...u metar i pol ili dva siroku nadstresnicu kao da se radi o autobusnoj stanici gradske linije (niti za nju ne bi bilo dovoljno). Pa malom djetetu bi to bilo blesavo! A objasnjenja da im konzervatori ne daju drugaciju izgradnju su lupetanja. Posten krov iznad autobusnih perona bi kao narusio izgled prekrasnog nam trga Zabica...mos mislit. Neka narod kisne i trpi na suncu, ta gradski oci i konzervatori se tim kolodvorom i tako ne sluze.

robil
Gost
Gost

Post broj:#190  PostPostao/la robil » 8.1.2017, 13:47

DoX napisao:Oni su takvi kakvi jesu i svi mi znamo da su oni takvi. Ali nisu ONI krivi sto su na vlasti. Krivi smo MI (građani ovoga grada). Jer MI smo ti što ih stalno stavljamo na vlast. Nešto sa NAMA očito ne valja.

Pred prošle lokalne izbore pričam sa jednom prijateljicom, i ona mi govori kako do kraja te godine planira sa mužem i djetetom preseliti u Irsku. Došli mi do teme izbora i ja je pitam za koga će glasati; dobio sam kratak i jasan odgovor - SDP i Obi! I ja nju pitam kako može dati glas nekima koji su ju, između ostalih, i natjerali da napusti svoj grad i svoju zemlju i da potraži sreću u stranoj državi? Dobio sam još kraći odgovor - SDP je SDP! Eto!

Nažalost, puno Riječana ovako razmišlja, pogotovo starijih ljudi, a mladi bježe po svijetu ili su skroz nezainteresirani da bilo šta promijene. I dok je god tome tako, bit će nam ovako kako je. Inače, to stanje ima svoje ime, a zove se - biti slijep pored zdravih očiju...

Ti koji idu vana i žive vani nebi smjeli ili trebali glasat. Ko živi ovdje glasa . Ko živi vani nebi trebao odlučivati ko će nas vodit. Inače mislim da nam fali protukandidat. Pola tih koji glasaju za postojećeg kažu :" A za koga drugoga?"

DoX
Volim Rijeku
Volim Rijeku

Post broj:#191  PostPostao/la DoX » 9.1.2017, 08:15

Robil slažem se s tobom da dijaspora ne bi trebala glasati ovdje, ali ovi moji su tada još živjeli ovdje. Oni koji ovdje ne žive niti plaćaju porez u HR, ne bi trebali ni odlučivati o našoj sudbini.

A što se tiče ovih "za koga drugoga", ne znam kako to objasniti. Po nekoj zdravoj logici, ako glasaš za stranku A, ona dođe na vlast, ne bude dobra, idući put glasaš za stranku B. Pa ako ni oni ne valjaju, stranka C, i tako dalje. Barem mi u HR se možemo pohvaliti sa brdo stranaka, dakle izbor postoji. A tako bi i te stranke shvatile da se ne mogu nekažnjeno igrati sa narodom, i da moraju dobro raditi da bi dobili slijedeći mandat.

Dakle protukandidata ima, e sad druga je priča šta oni nemaju šanse zbog našeg mentalnog sklopa.

Adamić
Moderator
Moderator
Legenda foruma
Legenda foruma

Post broj:#192  PostPostao/la Adamić » 11.2.2018, 16:27

Taxisti zauzeli autobusni kolodovor.
taxi rijeka.jpg
Maks Kosjek
taxi rijeka.jpg (59 KiB) Pogledano 4094 puta

Adamić
Moderator
Moderator
Legenda foruma
Legenda foruma

Post broj:#193  PostPostao/la Adamić » 18.2.2018, 18:50

Na kolodvor kojeg nema Obersnel potrošio 47 milijuna kuna ( od 2002. do 2016.) Na "pripremu".

http://www.fiuman.hr/rijeka-u-sve-vecim ... d-kredita/

Usporedbe radi

Rijeka kolodvor gradi 15 godina, Kinezi ga izgradili za 9 sati!
http://www.rijekadanas.com/rijeka-kolod ... za-9-sati/

Adamić
Moderator
Moderator
Legenda foruma
Legenda foruma

Post broj:#194  PostPostao/la Adamić » 9.8.2018, 13:55

Jedna od solucija.

autobusni kolodvor delta.jpg
autobusni kolodvor delta.jpg (336.38 KiB) Pogledano 3929 puta

Delta

Vežičanka
Moderatorica
Moderatorica
Legenda foruma
Legenda foruma

Teme: 176

Post broj:#195  PostPostao/la Vežičanka » 9.8.2018, 19:42

Ovo buduće zelenilo na Delti mi se jako sviđa :gore

Samo kako su to zamislili - da na Delti ostane postojeći kolodvor prigradskih autobusa uz budući kolodvor međugradskih? Hoće li to sve stati tamo?

I što s parkiralištem? Što se mene tiče- auti van iz centra!

PrethodniSljedeće

• Similar Topics
    Odgovori
    Pogledano
    Zadnji post

Vrati se na: Projekti