Prijava  •  REGISTRIRAJ SE !

Mjesečne plaće u gradu Rijeci (istraživanje)

Prije svega dobrodošli na forum. U ovoj rubrici Vi pitate a mi, članovi foruma odgovaramo. Ako imate kakvo pitanje, koje ima veze s Rijekom i našim krajem, slobodno ga postavite. Stojimo svima na usluzi !
Za postavit pitanje trebate se registrirat, što je vrlo brz i jednostavan postupak u koji ćete se i sami uvjeriti.
Postavite pitanje i pretplatite se na odgovor.
Pogledajte RIJEŠENA i NERIJEŠENA pitanja.
Pravila foruma
Što bolje opišete naslov i vaše pitanje, to je veća vjerojatnost i da ćete prije dobiti odgovor. Vi kao autor pitanja možete označiti temu "NERIJEŠENO" ili "RIJEŠENO". Obavezno prilikom pisanja pitanja postavite opciju na NERIJEŠENO, s time će se vaše pitanje, prikazati u listi neriješenih pitanja, što još više povećava odgovor. Pretplatite se na temu, opcija je pri dnu svake teme. Ne stavljajte slike s drugih poslužitelja za pohranu sliku, koristite našu opciju za umetanje privitaka .
Hvala Vam na pitanju i nadamo se, da ćete što prije dobiti odgovor na vaše pitanje i biti zadovoljni s njime. Ukoliko ste dobili traženi odgovor, označite temu kao "RIJEŠENO".
Adamić
Moderator
Moderator
Legenda foruma
Legenda foruma

Teme: 914

Mjesečne plaće u gradu Rijeci (istraživanje)

Post broj:#1  PostPostao/la Adamić » 27.2.2013, 10:39

Mjesečne plaće u gradu Rijeci

BILLA d.o.o. - prodavač 2500 kn
NetCom - programer 3000 kn
Plodine - knjigovođa 3000 kn
Pekarna FINO I FRIŠKO - prodavačica 3200 kn
Luka Rijeka - lučki radnik (Štivador koop.) 3500-5000
Gavrilović - terenski komercijalist 5000 kn
DM - blagajnik 7300 kn
Grad Rijeka- gradonačelnik 15.292,02 kn

Molim šaljite ili pišite nam samo provjerene informacije za riječke plaće u 2013 godini. Cilj nam je napraviti što veći popis plaća u gradu Rijeci. Dakle sve, od čistačice pa do direktora!
Rezultati istraživanja će biti objavljeni na našoj službenoj stranici na kraju godine.
Rijeka - naša ljubav, naš način života :trobojnicasrce

rijeka53

Re: Mjesečne plaće u gradu Rijeci

Post broj:#2  PostPostao/la rijeka53 » 27.2.2013, 12:09

Mogu li i place nezaposlenih, kada recimo idu raditi-cistiti po kisi, buri i nesnosnoj vrucini
preko oglasa ili nekih Agencija, a radi se i vise od 8 sati.

- isplate samo prve dane cca od 150 do 200 KN, poslije regularno ostanu duzni
od par dana, do 15 dana ili cijeli posao.

I ne javljaju se vise na telefon, nestanu, na najbjednijima se izivljavaju, UZAS :riganje:

p.s.
jako provjereno

Adamić
Moderator
Moderator
Legenda foruma
Legenda foruma

Post broj:#3  PostPostao/la Adamić » 28.2.2013, 11:11

Ubačen je DM , za njega svi već znaju. Imaju 14 plaću, tako da mjesečno ostvaruju dohodak od 8 500 kn.

1600 kn se dobiva za stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa. Traje godinu dana, ukoliko se radi o državnoj firmi, država plaća polaganje stručnog ispita.

Da podvučemo paralelu ako ste završili fakultet, išli ste oko 16 godina u školu da bi dobili 1600 kn za vaš rad svaki mjesec i gdje vam na kraju nije zagarantiran posao.

Molim da se uključite ,ovo sam sve ja prikupio , pa valjda znate plaću od vašeg prijatelja , kolege ?! Ajde malo, trgnite se ! Po gledanosti teme, vidim da vas itekako zanima ova tema! Ne treba točno u kunu napisat plaću nego okvirno.

rijeka53

Post broj:#4  PostPostao/la rijeka53 » 28.2.2013, 14:30

... popis gore je dosta opcenit, nema strucne spreme, niti radnih sati, da li je placa redovna
sto nije zanemarljivo

... osjetljiva, jako osjetljiva, ali vrlo vazna i dobra tema, jako intimna, mi nemamo
"kulturu" govora nase zarade. Ne mislim tu nista negativno, samo konstatiram. Neki dan
se javio neki dopisnik iz NY i bas o tome prica, kako ameri samo pricaju o novcu bilo
kamo, doslovce svuda. I reci ce i koliko zaradjuju i da su zaradili recimo 10. tisuca vise
leh lani, da su platili toliko i toliko poreza, da se nadaju da ce zaraditi druge godine tot.

Meni ne pada napamet pitati moje, cak jako intimne i dugogodisnje prijatelje koliko
zaradjuju. A nitko nikada ne kaze tocno, samo pridjevi; premalo, malo, dosta. Za imati,
realniju sliku kako se krecu zarade u RI i naravno uz koju strucnu spremu i za koju
satnicu, MOZDA bi bilo bolje napraviti jedno ANONIMNO GLASANJE, otvorenog tipa,
da se bez logiranja moze, kliknuti na ponudjene opcije.

Ne vjerujem da ce itko, niti od "nasih" aktivnih korisnika, ovdje otvoreno napisati svoju placu.

Adamić
Moderator
Moderator
Legenda foruma
Legenda foruma

Post broj:#5  PostPostao/la Adamić » 28.2.2013, 17:41

Rijeka53 sve stoji ali ja ću ovu temu dizat sve dok se netko ne udostoji napisat neku plaću. Ne svoju (mislim ako želi može i svoju objavit) nego tuđu od prijatelja , kolege koji radi na carini! Kolegice koja radi na ribarnici, tete koja radi u pekari, liječnice u bolnici itd. Ja tu ne vidim nikakav problem. Pitajte. Btw. ne piše nikome ime i prezime na popisu! Dakle diskretno je! Pošaljite meni na PP plaću ja ću objaviti. Znači naziv firme i zanimanje. Čekam!

Imali ste neku jadnu plaću, šef iskorištava radnike za crkavicu, javite nam, pa da tu firmu nabijemo na stup srama.

Sve mi se čini da smo piknuli u tabu temu! :mrgreen:

Fiuman
Legenda foruma
Legenda foruma

Teme: 22

Post broj:#6  PostPostao/la Fiuman » 28.2.2013, 17:54

Dm (SSS) 6000-6500kn...a ide i do 10 000kn (VSS)...dok voditelji i regionalci oko 15000kn...

Adamić
Moderator
Moderator
Legenda foruma
Legenda foruma

Re: Mjesečne plaće u gradu Rijeci (istraživanje)

Post broj:#7  PostPostao/la Adamić » 28.2.2013, 17:58

Dakako, tu se ubraja i staž pa plaće variraju od radnika do radnika. Općenito ja sam više manje dao za početničke plaće, no dapače dajte i iznos najveće plaće "nekog" radnika s podužim stažem na njegovom radnom mjestu.

Btw. zna li netko kad neće svoju plaću staviti da kaže koliku plaću ima riječki gradonačelnik?! To nikako ne bi smjela biti tajna jer na kraju svi mi njega plaćamo iz naših đepova! Ajde daj, trgnite se malo! :kava:

Adamić
Moderator
Moderator
Legenda foruma
Legenda foruma

Post broj:#8  PostPostao/la Adamić » 28.2.2013, 19:05

+1
Upravo saznao još jednu plaću !
Sad sam išao u pekaru kupit kruh i saznao plaću. Dotičnu osobu poznajem dobro pa nije bio problem pitati a i rekla mi je već jednom sama, no sad sam ju ja upitao da budem siguran.

rijeka53

Post broj:#9  PostPostao/la rijeka53 » 28.2.2013, 19:45

:ne znam: ... morda neki more izracunati Obijevu platju

http://www.google.it/url?sa=t&rct=j&q=& ... 8975,d.ZG4

Adamić
Moderator
Moderator
Legenda foruma
Legenda foruma

Post broj:#10  PostPostao/la Adamić » 4.3.2013, 11:10

: bump

Adamić
Moderator
Moderator
Legenda foruma
Legenda foruma

Post broj:#11  PostPostao/la Adamić » 22.4.2013, 13:32

Skrivate naše jadne riječke plaće! :ruka Ajde nađite koju plaću! Da ne možete pitati nekoga, to mi nije jasno. :roll: : ajmo

Eto još jedna. Riječ je o kooperantima luke Rijeka, mislim da ima oko 3-4 firme : Rus, Barel usluga to je ona u kojoj nedavno poginuo radnik prilikom nezakonitog prekrcaja stoke te Štivador. Znači luka Rijeka skoro da i nema radnike, sve ide to preko kooperanata koji najviše tu zarađuju. Mislim da su samo šefovi ti koju su zaposleni u luci Rijeka, ovo ostalo je sve preko ovih nabrojanih firmi..

Za Štivador plaće za običnog lučkog radnika su od 3500kn pa do 5000 i nešto , ovisno o količini posla. Prekrcaj se može raditi od Rijeke i okolice pa do Pule.

Fiuman
Legenda foruma
Legenda foruma

Teme: 22

Post broj:#12  PostPostao/la Fiuman » 22.4.2013, 16:26

Ne vole ljudi pričati o tome...ja neznam ni koliko mi stari ima plaću niti me briga...on radi i njegovi su novci...sada okolo pitati tko koliko ima...

Adamić
Moderator
Moderator
Legenda foruma
Legenda foruma

Post broj:#13  PostPostao/la Adamić » 22.4.2013, 19:13

ajdeeeee ljudi...pokrenite se... kad budemo ušli u E.U. plaće će vam još manje vrijediti... a standard će vam se još više srozati : zafrkancija

P.s. vidjet ćete vi mene, kad se budemo našli na kavi..uhvatit ću vas u šprehu i saznati vašu plaću...budem vas javno stavio imenom i prezimenom..

denister
Volim grad koji teče !
Volim grad koji teče !

Teme: 4

Post broj:#14  PostPostao/la denister » 23.4.2013, 15:42

ok ja ću ti reći mi u kbc imamo sve manju i manju, sad su nam opet smanjili za 3% ali samilji su na osnovni bod, a predhodne vlade su nam dužne već nekih 18%...

Adamić
Moderator
Moderator
Legenda foruma
Legenda foruma

Post broj:#15  PostPostao/la Adamić » 23.4.2013, 17:21

Podsjetio si me s ovim smanjenjem plaća na taxi Cammeo koji je danas u predstečajnoj nagodbe s državom. Cammeo bi vjerovnicima platio 30 posto duga, a traži da mu država otpiše 70 posto!? No to još nije vrh vrhova, vlasnik je rekao da će smanjiti troškove i povećati prihode. Pa kud ćeš ionako male i bijedne plaće- minimalac ići smanjiti i tu jednu samo košulju što dobiju.
http://www.jutarnji.hr/cammeo-bi-vjerov ... -/1098673/

Sljedeće

• Similar Topics
    Odgovori
    Pogledano
    Zadnji post

Vrati se na: Pitanja i odgovori