Prijava  •  REGISTRIRAJ SE !

{NERIJEŠENO} Zajednička TV antena

Prije svega dobrodošli na forum. U ovoj rubrici Vi pitate a mi, članovi foruma odgovaramo. Ako imate kakvo pitanje, koje ima veze s Rijekom i našim krajem, slobodno ga postavite. Stojimo svima na usluzi !
Za postavit pitanje trebate se registrirat, što je vrlo brz i jednostavan postupak u koji ćete se i sami uvjeriti.
Postavite pitanje i pretplatite se na odgovor.
Pogledajte RIJEŠENA i NERIJEŠENA pitanja.
Pravila foruma
Što bolje opišete naslov i vaše pitanje, to je veća vjerojatnost i da ćete prije dobiti odgovor. Vi kao autor pitanja možete označiti temu "NERIJEŠENO" ili "RIJEŠENO". Obavezno prilikom pisanja pitanja postavite opciju na NERIJEŠENO, s time će se vaše pitanje, prikazati u listi neriješenih pitanja, što još više povećava odgovor. Pretplatite se na temu, opcija je pri dnu svake teme. Ne stavljajte slike s drugih poslužitelja za pohranu sliku, koristite našu opciju za umetanje privitaka .
Hvala Vam na pitanju i nadamo se, da ćete što prije dobiti odgovor na vaše pitanje i biti zadovoljni s njime. Ukoliko ste dobili traženi odgovor, označite temu kao "RIJEŠENO".
Koltrina
Gost
Gost

Teme: 1

{NERIJEŠENO} Zajednička TV antena

Post broj:#1  PostPostao/la Koltrina » 10.9.2024, 21:56

Poštovani riječki lokalpatrioti,
Za mjesec dana uselit ću se u Ulicu Franje Čandeka br. 8 i zanima me da li postoji na krovu zajednička tv antena za gledanje zemaljskih kanala u Hrvatskoj,
kao što su HRT 1-4, RTL, Nova.
Ako vam je nepoznat taj podatak, molim napišite mi telefonske brojeve ili e-mailove u Rijeci, gdje to mogu saznati
Zahvaljujem, lp, Koltrina :smile02

Adamić
Moderator
Moderator
Legenda foruma
Legenda foruma

Teme: 914

Re: Zajednička TV antena

Post broj:#2  PostPostao/la Adamić » 11.9.2024, 15:42

Pozdrav.
Milsim da to više ne postoji ali pitajte predstavnika zgrade. Trebao bi biti kontakt njegov u prizemlju.
Rijeka - naša ljubav, naš način života :trobojnicasrce

Vrati se na: Pitanja i odgovori