Prijava  •  REGISTRIRAJ SE !

Laburisti

Sve što ima veze s politikom u našem gradu.
Avatar korisnika
Adamić
Moderator
Moderator
Legenda foruma
Legenda foruma
 
Postovi: 24030
Teme: 926
Pridružen: 12.6.2009, 02:27
Lokacija: Grad Rijeka

Laburisti

Post broj:#1  PostPostao/la Adamić » 11.4.2015, 12:34

Stranka koje je doživjela popularnost na parlamentarnim izborima, preslikala se je i na lokalno riječko područje gdje su dobili čak 5 vijećnika u gradskom vijeću !!!

Danas su u totalnom raspadu sistema. Nositelj liste bio je Predrag Šustar, dekan riječkog Filozofskog fakulteta koji je u međuvremenu napustio Laburiste i prešao u HDZ. Njegov mandat u vijeću preuzela je Ljubica Dujmović – Kosovac .

HRVATSKI LABURISTI - STRANKA RADA:

Milena Kraljević
Nikolina Milčić
Danijel Paliska
Vedran Sabljak
Ljubica Dujmović – Kosovac

http://www.rijeka.hr/SastavGradskogVijeca01


Troje od 5 vijećnika koje su imali , napustilo je stranku zbog slučaja Energa. Da se bolje izrazim kupio ih je SDP da bi dobili većinu.


Slika
Prevareni birači: Ljubica Dujmović-Kosovac, Nikolina Milčić i Danijel Paliska promijenili stranu, a neće vratiti mandate


Prije nekoliko mjeseci stranku napustio viječnik Županijske skupštine PGŽ Hrvoje Maračić, kandidat Laburista za župana Primorsko-goranske županije i to s mjesta predsjednika županijskih Laburista. On je pristupio HNS-u.
Rijeka - naša ljubav, naš način života :trobojnicasrce

Avatar korisnika
eneo
Rijeka, Kvarner i Gorski kotar !
Rijeka, Kvarner i Gorski kotar !
 
Postovi: 849
Teme: 4
Pridružen: 11.2.2014, 19:52

Re: Laburisti

Post broj:#2  PostPostao/la eneo » 11.4.2015, 15:58

Neće se ni u novoj partiji ili stranci usrećiti. Njihov politički rok traje do novih izbora. Politički prebjezi su najgora vrsta ljudi. :riganje:

Avatar korisnika
sposaric
Volim Rijeku
Volim Rijeku
 
Postovi: 213
Teme: 3
Pridružen: 30.10.2013, 10:54
Lokacija: Sv. Nikola, Rijeka

Re: Laburisti

Post broj:#3  PostPostao/la sposaric » 16.4.2015, 12:50

Ljubica Dujmović Kosovac staro je kadrovsko rješenje SDP-a, odnosno Slavka Linića. sjetimo se da je baš nju, došljakinju, postavio na mjesto ravnateljice "Moderne galerije" nakon što je smijenio Berislava Valušeka, galerista svjetskog glasa! Na žalost, ali i za debelo razmišljanje svih nas, na riječkoj političkoj sceni nemamo dobre ljude, bez pbzira na politički predznak i tko kako i zašto bez imalo srama mijenja političke strane kao prljave čarape! Gđa Ljubica se je pokazala kao nikakvo rješenje, predmet ismijavanja struke, o alk. isparavanjima da i ne govorimo. Kome takva osoba može poslužiti kao primjer za odgovornost?
No, obćenito glede politike u Rijeci, nemamo se čime i s kime pohvaliti! Najbolji, odnosno najgori "radni" primjer daje nam Gradsko vijeće. Kad je na dnevnom redu godišnje izvješće o uloženim sredstvima za potrebe u kulturi i program za sljedeću godinu, jedva imaju kvorum, a o izostanku rasprave da i ne govorimo! Vratari trče po obližnjim kavotočjima, e da bi pronašli barem jednog vijećnika samo da se izglasa proračun! To se već godinama događa na našu sramotu i nikome ništa. Eh, "laburisti" i "lavoratori", eh "stranke rada"!? Ma kupusari jedni!


Vrati se na: Politika

Tko je online

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost