Prijava  •  REGISTRIRAJ SE !

Primorsko goranski savez (PGS)

Sve što ima veze s politikom u našem gradu.
Avatar korisnika
Adamić
Moderator
Moderator
Legenda foruma
Legenda foruma
 
Postovi: 24030
Teme: 926
Pridružen: 12.6.2009, 02:27
Lokacija: Grad Rijeka

Primorsko goranski savez (PGS)

Post broj:#1  PostPostao/la Adamić » 21.10.2009, 13:38

Primorsko goranski savez

Primorsko goranski savez.jpg
Primorsko goranski savez.jpg (11.74 KiB) Pogledano 14015 puta

Ciottina 19

http://www.pgs.hr/o-nama/
Rijeka - naša ljubav, naš način života :trobojnicasrce

Avatar korisnika
Adamić
Moderator
Moderator
Legenda foruma
Legenda foruma
 
Postovi: 24030
Teme: 926
Pridružen: 12.6.2009, 02:27
Lokacija: Grad Rijeka

Re: PGS

Post broj:#2  PostPostao/la Adamić » 15.7.2010, 19:06

RIDS - PGS.jpg
RIDS - PGS.jpg (174.66 KiB) Pogledano 14015 puta

Vrlo pohvalno od strane PGS-a! :zastava:
Na tabeli piše RIDS - PGS
1990 - 2010

Grb original grada Rijeke PGŽ.jpg
Grb original grada Rijeke PGŽ.jpg (124.27 KiB) Pogledano 12985 puta
Rijeka - naša ljubav, naš način života :trobojnicasrce

Avatar korisnika
nikola
Legenda foruma
Legenda foruma
 
Postovi: 11094
Teme: 267
Pridružen: 27.7.2009, 16:32
Lokacija: Na kopnu, moru i u zraku

Re: PGS

Post broj:#3  PostPostao/la nikola » 15.7.2010, 22:01

Eto, sve tri zastave u kadru: Državna, županijska i gradska. :zastava: :bravo:
JAPANSKI: リエカ KINESKI: 里耶卡 KOREJSKI: 리예카 GRČKI: Ριέκα HEBREJSKI: רייקה LATINSKI: Tarsatica

Avatar korisnika
Ivo
Fiume e basta !
Fiume e basta !
 
Postovi: 114
Teme: 5
Pridružen: 9.5.2010, 18:58

Re: PGS

Post broj:#4  PostPostao/la Ivo » 16.7.2010, 20:47

PGS ekipa su fakat ok :gore

Avatar korisnika
Adamić
Moderator
Moderator
Legenda foruma
Legenda foruma
 
Postovi: 24030
Teme: 926
Pridružen: 12.6.2009, 02:27
Lokacija: Grad Rijeka

Re: PGS

Post broj:#5  PostPostao/la Adamić » 26.8.2010, 07:47

20 GODINA PRIMORSKO GORANSKOG SAVEZA
Da Rijeka ne postane potok
Svjedočanstva govore da ideja o RiDS-u potječe od novinara Sergeja Gerca i fotoreportera Petra Grabovca, koji su okupili skupinu istomišljenika u inicijativni odbor za osnivanje Saveza. Inicijativni odbor oglasio se 7. ožujka 1990., predstavivši se kao pokretač nadnacionalne i nadstranačke organizacije čije članove prije svega veže ljubav za svoj grad

Neven ŠANTIĆ

Zvonimir Gržeta, Feruccio Glavina i Vladimir Smešny.jpg
Zvonimir Gržeta, Feruccio Glavina i Vladimir Smešny.jpg (39.15 KiB) Pogledano 14016 puta

Najava sudjelovanja na lokalnim izborima 1993. godine – Zvonimir Gržeta, Feruccio Glavina i Vladimir Smešny

Najava sudjelovanja na lokalnim izborima 1993. godine – Zvonimir Gržeta, Feruccio Glavina i Vladimir SmešnyU početku (ipak) bijaše Riječki demokratski savez. RDS, kako je glasila prva kratica ove stranke, ili kasnije RiDS u temelju je Primorsko-goranskog saveza (PGS). Već nekoliko godina mogu se čuti prigovori da PGS nema ništa zajedničko s RiDS-om, da je zaboravio odakle je potekao, naposljetku da o tome svjedoči i odlazak nekih važnih ljudi iz stranke u posljednjih sedam godina i osnivanje ARS-a odnosno Liste za Rijeku. No, zaboravlja se da je uza sva politička lutanja, taktičke i strateške greške te unutrašanje sukobe, a ništa manje ih nije bilo u vrijeme RiDS nego u doba PGS-a, ova stranka cijelo proteklo vrijeme ipak sačuvala temeljna opredjeljenja: zagovaranje decentralizacije odnosno lokalne i regionalne autonomije te promicanje demokratskih vrijednosti i ljudskih prava, multikulturalnosti, multietničnosti, tolerantnosti i europskih integracija.

Svjedočanstva govore da ideja o RiDS-u potječe od novinara Sergeja Gerca i fotoreportera Petra Grabovca, koji su okupili skupinu istomišljenika u inicijativni odbor za osnivanje Saveza. Inicijativni odbor oglasio se 7. ožujka 1990. godine, predstavivši se kao pokretač nadnacionalne i nadstranačke organizacije čije članove prije svega veže ljubav za svoj grad, da bi već 11. ožujka u riječkoj Gradskoj vijećnici bila održana osnivačka skupština. U prepunoj dvorani vodila se zanimljiva rasprava o Rijeci te političkim prilikama u Hrvatskoj i Jugoslaviji, u kojoj su sudjelovali i mnogi znatiželjnici koji su kritički gledali na djelovanje RiDS-a, da bi po njenom okončanju bio izabran Izvršni odbor od 21 člana. Za predsjednika tog središnjeg političkog tijela bio je izabran Nikola Ivaniš, potpredsjednici su postali Radovan Perić i Muhamed Tokalić, a tajnik Josip Lulić. Osim spomenutih, u osnivačku jezgru valja ubrojiti i Vladimira Smešnyja, Čedomira Perića, Đonija Sokolaja, Radu Marelića, Ivana Ivaniša, Franju Butorca, Leonarda Bressana, Aleksandra Popovića, Mladena Tadeja, Mandicu Tadej, Zvonimira Gržetu, Marijana Turinu, tada petnaestogodišnjeg učenika sa Zameta (danas predsjednika Liste za Rijeku) Denisa Pešuta, Nikšu Vitkovića...
RiDS nije imao previše vremena kako bi se pripremio za prve višestranačke i slobodne izbore. Zato je samo desetak dana poslije osnivačke održana druga skupština organizacije na kojoj je predstavljen izborni program te najavljeno da će, 23. ožujka, na Korzu biti postavljen kiosk, gdje će svaki građanin Rijeke moći predložiti svog kandidata za izbore. U izbornom programu bilo je naglašeno njegovanje kulta grada, restrukturiranje gospodarstva i gašenje bazne industrije, aktiviranje carinske zone, otvaranje vrata ulaganju stranog kapitala, valorizacija komparativnih prednosti Rijeke u pomorstvu, prometu, trgovini i turizmu. Predloženo je i da se Riječani o zatvaranju Koksare izjasne na referendumu, a posebno je bio intrigantan popis manjih akcija kojima se kanilo mijenjati život grada i vratiti mu identitet, poput ekskluzivne trgovačke zone u središtu grada te »morskog tramvaja« na relaciji Pećine - Centar - Kantrida - Kostabela - Opatija.

Kratki rok za izborne pripreme, većinski izborni sustav koji protežira velike stranke te priroda tadašnjeg glavnog političkog rascjepa koja se svela na pitanje položaja Hrvatske u Jugoslaviji nisu pogodovali RiDS-u. Savez nije uspio istaknuti kandidate u svim izbornim jedinicama u Rijeci, ali je ipak dobio tri vijećnika. U Društveno-političkom vijeću Općine Rijeka našli su se Marijan Turina (Škurinjska Draga) i Čedomir Perić (Brajda I), a u Vijeću mjesnih zajednica Ivan Ivaniš (Grbci). Kandidati RiDS-a nigdje nisu dobili manje od 6 posto glasova, rekord je postigao Turina s 42,65 posto glasova, i da su uspjeli pokriti sve izborne jedinice ukupni rezultat Saveza bi svakako bio daleko bolji od prosječno dobivenih 4 posto u Društveno-političkom vijeću i 3,67 posto u Vijeću mjesnih zajednica.
Sljedeći izborni ispit uslijedio je za dvije godine. U međuvremenu stranka je prolazila fazu »unutrašnjeg preispitivanja«, istovremeno izložena stalnim udarima i optužbama za »autonomaštvo«, što je rezultiralo pasivizacijom dijela članstva i krizom vodstva. Novi predsjednik stranke Rade Marelić nije u potpunosti uspio stabilizirati stranku, a u tim previranjima ceh je, ni kriv ni dužan, platio osnivač i potpredsjednik stranke Leonardo Bressan, koji je bio isključen pod optužbom da se bez znanja stranke pojavi
na jednom »sumnjivom« političkom skupu.

Kriza je nastavljena kada je netom pristigli član Vladimir Bebić od jedne stranačke frakcije bio guran kako bi u ljeto 1992. godine, neposredno prije izbora, postao predsjednik stranke. Naposljetku, izabran je protukandidat utemeljiteljske frakcije Vladimir Smešny, a Bebić je dobio »utješnu« nagradu da bude stranački kandidat u izbornoj jedinici Rijeka 1. Osvojio je 22,01 posto glasova i za dlaku, ispred Miljenka Kurobase (HDZ), postao zastupnik. U izbornoj jedinici Rijeka 2 kandidat stranke je bio Zvonimir Gržeta koji je dobio nedovoljnih 10,44 posto glasova. Ukupno u obje ove izborne jedinice u razmjerno djelu izbora, RiDS je u koaliciji s IDS-om i Dalmatinskom akcijom (Asocijacija regionalnih stranaka) dobio 10,57 posto glasova, manje od HDZ-a i HSLS-a. ali više od SDP-a.
Bili su to solidni rezultati, ali je tinjajuća kriza stranke kulminirala kada se Bebić po dolasku u Sabor odmetnuo od stranke i bio isključen. Zahvaljujući, prije svega, Smešnom stranka se ipak uspjela stabilizirati i spremno dočekati lokalne i županijske izbore 1993. godine.RiDS je, pod sloganima »Mi znamo ča nam doma rabi«, »Forza Fiume za bolju Hrvatsku« i »Da Rijeka ne postane potok« i u konstantne objede za »autonomaštvo«, na izbore za primorsko-goransku Županijsku skupštinu izašao zajedno s IDS-om i osvojio 19,25 posto glasova, a za riječko Gradsko vijeće samostalno, dobivši do danas rekordnih 16,75 posto glasova.

S dva vijećnika u Rijeci (Smešny i Ivaniš) i tri člana Županijske skupštine (Turina, Vitković i Feruccio Glavina), RiDS je ušao u jedno od najdinamičnijih i najuspješnijih razdoblja kada je održavao popularnost brojnim inicijativama u Gradu Rijeci, između ostalog stalno »provocirajući« vladajuće Stranke sporazuma SDP, HSLS i HNS zahtjevima za povratak starog riječkog grba, te na nacionalnoj razini postajući uz IDS glavnim promotorom decentralizacije i regionalizacije zemlje.
Sljedeća kriza stranka zbila se u ranu jesen 1995. godine, uoči novih parlamentarnih izbora. Poslije avanture s Bebićem, kao jedan od ciljeva naime postavljen je ponovni ulazak u Sabor kako bi se nastavila nacionalna promocija stranke i njeni interesi. Od svih mogućih opcija RiDS se naposljetku odlučio na prikrivenu koaliciju sa SDP-om. Na predsjedništvu stranke to nije prošlo glatko. Vodila se duga rasprava između »socijaldemokrata« i »liberala« u stranačkom vodstvu i kada se prišlo glasanju s 13 prema 12 pobijedila je struja koja se složila da Nikola Ivaniš dobije visoko mjesto na listi tada sve jačeg SDP-a, ali da nigdje na glasačkim lističćima ne bude imena riječkih regionalaca. Ivaniš je, kako znamo, ušao u Sabor, RiDS je dobio svog zastupnika koji ga neće iznevjeriti, ali su ožiljci sukoba ostali. Od onih koji su tada ostali u manjini, smatrajući da RiDS trebao sačuvati svoj identitet, jedino je Gržeta izašao iz stranke potpuno se politički pasivizirajući. Igrom slučaja, bili su to i zadnji izbori na kojima je RiDS mogao nastupati pod svojim imenom, jer već na sljedećim lokalnim bio je to PGS.

Otvoren svima kojima je Rijeka u srcu

Prvotno je RiDS, u duhu svog opredjeljenja za valorizaciju suživota Hrvata i Talijana u Rijeci i s talijanskim imenom Alleanza democratica Fiumana, bio zamišljen kao »društvena organizacija s političkim ciljevima« otvorena svima kojima je u srcu Rijeka bez obzira na stranačku iskaznicu. No daljnji tijek događaja vodio je profiliranju ove grupacije u autentičnu stranku pa su se neki od prvotnih članova i osnivača povukli zbog nespojivosti pripadanja dvjema političkim grupacijama. U tome su presudnu ulogu odigrali izbori u travnju 1990. godine i daljnji slijed zbivanja na hrvatskoj i jugoslavenskoj političkoj sceni.


----------------------------------------

U uvodu piše da je PGS zaboravio odakle je potekao. Pogledajte njihovu novu tablu pa ćete vidjeti da nisu. ;)

Šteta što se je Rids raspao mogli su biti moćna riječka stranka. :zastava:

rijecki demokratski savez.jpg
rijecki demokratski savez.jpg (120.17 KiB) Pogledano 14016 puta

"Novi list "je naš list - glas i potpis čitalaca protiv poreznih i carinskih pritisaka na riječki dnevnik.

Kad smo vec kod ove slike treba primjetiti i djelovanje Riječkog demokratskog saveza :bravo: koji je osnovan 1990. godine u Rijeci pod nazivom Riječki demokratski savez (prvo RDS a potom RiDS) i ispočetka je svoje aktivnosti ograničila samo na taj grad. RiDS je 28. rujna 1996. promijenio ime u PGS, nastojeći se definirati kao regionalistička stranka koja osim interesa Rijeke zastupa i interese šire regije.
Rijeka - naša ljubav, naš način života :trobojnicasrce

Avatar korisnika
Adamić
Moderator
Moderator
Legenda foruma
Legenda foruma
 
Postovi: 24030
Teme: 926
Pridružen: 12.6.2009, 02:27
Lokacija: Grad Rijeka

Re: PGS

Post broj:#6  PostPostao/la Adamić » 10.9.2010, 04:13

PGS OŠTRO KRITIZIRAO GRADSKU POLITIKU I DEFICIT PRORAČUNA
Rijeka kao Trst, slijepo crijevo
Rijeka bi uskoro mogla postati skučen grad sa starim stanovništvom, prometno izoliran, bez industrije
Rijeka više nije proizvodni centar, a turistički nikad nije ni postao – tvrde PGS-ovci

Slika
Duško Sekulić, Dinko Beaković i Nikola Ivaniš

Rijeka je grad bez industrije, bez radnih mjesta, a time i bez osnove za porezno alimentiranje socijalnih i kulturnih potreba, ali i bez lokalne vlasti koja je spremna dovesti investicije. To je i rezultat proračunskog deficita koji iznosi 12 milijuna kuna, mada mi mislimo da je taj podatak »friziran«, da je to pospremanje problema pod tepih i da ćemo tek krajem godine vidjeti pravu istinu, da je vjerojatno istinitiji onaj podatak od 70 milijuna – izjavio je politički tajnik PGS-a dr. Nikola Ivaniš komentirajući gradsku proračunsku rupu. Ivaniš je u programatskom govoru izjavio da bi Rijeka brlo brzo mogla postati slijepo crijevo, »hrvatski Trst« – skučen grad sa starim stanovništvom, prometno izoliran, bez industrije i sa stagnirajućom lukom, u kojem ima mjesta još samo za široke šetnice za penzionere.

Grad rocka

– Nažalost, sada je svima jasno da u gospodarskom smislu ova država ide k vragu, ali osim Vlade, i lokalna vlast bi trebala imati aktivniju ulogu i poticati privredu. Umjesto toga, mi smo grad rocka – rekao je Ivaniš. Po njemu, treba se ugledati na primjer Njemačke, koja se vratila čistoj proizvodnji i izvozu, povukavši svoje tvrtke sa istoka natrag ka domaćoj radnoj snazi. »Rijeka je u smi

Obersnelu savjetnika za privredu!

PGS-ovci su gradonačelniku Vojku Obersnelu preporučili da umjesto što se na sajlama spušta sa zgrada, a uza sve kadrove koje zapošljava, napokon uzme i dva savjetnika za gospodarstvo, prave privrednike iz prakse, pa se onda možda u Harteri dogodi život, a ne samo pet dana rock festivala godišnje.
slu privrede potpuno prazan grad. Pogledajmo Vodovodnu, područje bivše Hartere, i bivšu Industrijsku ulicu. Pa, tamo bi gradonačelnik trebao dovesti ministra gospodarstva da se od 8 do 15 zajedno šeću ruku pod ruku i vide na što danas sliči ulica nekadašnje proizvodnje. Mi na području bivše Hartere imamo infrastrukturu, i da Grad i država žele poticati poduzetnike, oni bi itekako imali gdje raditi. Mi međutim danas još imamo samo Tower Centar i Korzo, a oni ne mogu hraniti 150.000 stanovnika«, kaže Ivaniš. On podržava prijedloge poslodavaca da država i lokalna uprava moraju pomoći poduzetnicima.

Mlaćenje prazne slame

– Pa, u Srbiji država za jedno novootvoreno radno mjesto daje deset tisuća eura. Zašto Rijeka ne bi poticala svoje poduzetnike. Umjesto toga, kod nas samo barijere. Bolje bi bilo da se na sjednicama Gradskog vijeća bavimo takvim, ozbiljnim temama i prijedlozima umjesto što doslovce mlatimo praznu slamu, uz svađu uvijek iste trojice ljudi – govori Ivaniš. Po njemu, Rijeka nažalost više nije proizvodni centar, a turistički nikad nije ni postao. Kao lučki centar isto tako stagnira, jer se prometni pravci i infrastruktura grade negdje drugdje: Ploče postaju kontejnerska luka, kraj Zadra se gradi luka Gaženica, a u Rijeci ni unutar iste stranke, SDP-a, nema konsenzusa o tome treba li graditi novu prugu.
– Nitko ne pokušava dovesti investitore, a ujedno se Rijeku i samoizolira zbog političkih razlika – kazao je Ivaniš.

Tihana TOMIČI

-----------------------------------------------------------------------

Ivanišu svaka čast , samo tako naprijed. Sve si dobro rekao. :bravo: :zastava:
Rijeka - naša ljubav, naš način života :trobojnicasrce

Avatar korisnika
Ivo
Fiume e basta !
Fiume e basta !
 
Postovi: 114
Teme: 5
Pridružen: 9.5.2010, 18:58

Re: PGS

Post broj:#7  PostPostao/la Ivo » 10.9.2010, 18:46

svaka čast :gore

Avatar korisnika
Adamić
Moderator
Moderator
Legenda foruma
Legenda foruma
 
Postovi: 24030
Teme: 926
Pridružen: 12.6.2009, 02:27
Lokacija: Grad Rijeka

Re: PGS

Post broj:#8  PostPostao/la Adamić » 17.11.2010, 11:13

ZBOG NESLAGANJA SA ŠEFICOM VESNOM PUSIĆ NAPUSTILA STRANKU
Nada Jelinić-Starčević prešla u PGS


Slika
PGS dobio pojačanje Nada Jelinić-Starčević,
RIJEKA Dugogodišnja riječka HNS-ovka i predsjednica Radničkog vijeća Brodogradilišta »3. maj« Nada Jelinić-Starčević napustila je tu stranku i jučer pristupila PGS-u. Razlog zašto je to učinila je Vesna Pusić i apsolutno neslaganje s njezinim stavovima oko brodogradnje, objasnila je »friška« PGS-ovka Nada Jelinić-Starčević te dodala da u politici treba uvažavati realnost, a realnost je da HNS-ovu politiku diktira upravo Pusić i Radimir Čačić.
Šefica Radničkog vijeća objasnila je da je u svojoj borbi za očuvanje proizvodnje na navozima nastojala dobiti potporu Vesne Pusić, ali tvrdi da je naišla na ignoranciju. Nada Jelinić-Starčević smatra kako više nema što raditi u stranci u kojoj njezina dojučerašnja šefica smatra da je brodogradnja najveći problem u zatvaranju poglavlja Tržišno natjecanje. Baš kao i ministar gospodarstva Đuro Popijač, i Vesna Pusić je, objašnjava dalje Jelinić-Starčević, pričala o tome kako A-tec nije u stečaju što je, zaključila je ova trećemajka, neistina i ukazuje na apsulutno nepoznavanje problematike te zatvaranje očiju pred stvarnošću.
– Posljednje informacije s austrijske burze kažu da dvadeset banaka koje pokušavaju spasiti A-tec nije uspjelo još dogovoriti čak ni za 27 milijuna eura, koliko je potrebno za održavanje likvidnosti. Za najveću kompaniju u sklopu ovog konzorcija Austrian Energy, koja čini oko 60 posto A-teca, javila su se tri ponuđača, od kojih jedan nudi čak jedan euro, ne bez ironije prenijela je jučer predsjednica Radničkog vijeća.

O. ANTEŠIĆ
Rijeka - naša ljubav, naš način života :trobojnicasrce

Avatar korisnika
Adamić
Moderator
Moderator
Legenda foruma
Legenda foruma
 
Postovi: 24030
Teme: 926
Pridružen: 12.6.2009, 02:27
Lokacija: Grad Rijeka

Re: PGS

Post broj:#9  PostPostao/la Adamić » 20.11.2011, 14:10

PGS je stavio odličnu zastavu ! :bravo: :zastava: :srce

PGS rijecka povijesna zastava.jpg
PGS rijecka povijesna zastava.jpg (118.73 KiB) Pogledano 14015 puta


Slika
Rijeka - naša ljubav, naš način života :trobojnicasrce

predrag
Fiume e basta !
Fiume e basta !
 
Postovi: 117
Pridružen: 20.11.2014, 15:06

Re: Primorsko goranski savez (PGS)

Post broj:#10  PostPostao/la predrag » 28.11.2014, 14:44

to je stranka koja je mogla bit ono što je IDS u Istri, ali od početka su imali krivo kadroviranje, sukobe i pogrešne strateške odluke. Zbog njihovh krivih puteva osnovana je Lista za Rijeku, kao politički i ideološki nastavak nekadašnjeg RIDS-a

Avatar korisnika
Adamić
Moderator
Moderator
Legenda foruma
Legenda foruma
 
Postovi: 24030
Teme: 926
Pridružen: 12.6.2009, 02:27
Lokacija: Grad Rijeka

Re: Primorsko goranski savez (PGS)

Post broj:#11  PostPostao/la Adamić » 20.6.2020, 22:01

PGS je imao 2 sjajna poteza nedavno. Jedan od glavnih što se Krčki most ne plaća više i prihvaćeni prijedlog Edija Kučana za godišnju nagradu Grada Rijeke, prvom čovjeku »3. maja« što je u jednom od najtežih trenutaka u povijesti riječkoga škvera spasio riječku brodogradnju i osigurao kruh za više od tisuću obitelji a glasao je i za riječku trobojnicu.
edi_kucan_nagrada grada 2020 (1).jpg
edi_kucan_nagrada grada 2020 (1).jpg (207.25 KiB) Pogledano 12990 puta

Lijepa nagrada !!! :zastava: :bravo:
Rijeka - naša ljubav, naš način života :trobojnicasrce

predrag
Fiume e basta !
Fiume e basta !
 
Postovi: 117
Pridružen: 20.11.2014, 15:06

Re: Primorsko goranski savez (PGS)

Post broj:#12  PostPostao/la predrag » 24.6.2020, 14:57

kakvi sjajni potezi, pa nisu samo oni bili inicijatori ukidanja mostarine

predrag
Fiume e basta !
Fiume e basta !
 
Postovi: 117
Pridružen: 20.11.2014, 15:06

Re: Primorsko goranski savez (PGS)

Post broj:#13  PostPostao/la predrag » 24.6.2020, 14:59

Ivaniš sebi uzima za pravo da Zlatnu plaketu Grada koja se dodjeljuje na svečanoj sjednici Gradskog vijeća u kazalištu uzme i nekoliko dana prije službene ceremonije dodjeli Edi Kučanu u stranačkim prostorijama pgs-a. Političko dno dna

Avatar korisnika
Adamić
Moderator
Moderator
Legenda foruma
Legenda foruma
 
Postovi: 24030
Teme: 926
Pridružen: 12.6.2009, 02:27
Lokacija: Grad Rijeka

Re: Primorsko goranski savez (PGS)

Post broj:#14  PostPostao/la Adamić » 6.12.2020, 14:28

Vodstvo stranke za sankcioniranje nacističkih, fašističkih i ustaških simbola ! :gore

Ustaške simbole treba zakonom zabraniti !!
Ustaske simbole treba zabraniti PGS - Primorsko Goranski Savez.png
Ustaske simbole treba zabraniti PGS - Primorsko Goranski Savez.png (220.83 KiB) Pogledano 9160 puta
Rijeka - naša ljubav, naš način života :trobojnicasrce

predrag
Fiume e basta !
Fiume e basta !
 
Postovi: 117
Pridružen: 20.11.2014, 15:06

Re: Primorsko goranski savez (PGS)

Post broj:#15  PostPostao/la predrag » 9.12.2020, 09:57

Pgs govori o zabrani ustaških simbola a surađivali i držali zajedničke pressice sa Glavaševom HDSSBom i Željkom Sačićem, stranka im puna bivših hsp-ovaca , jad i bijeda od stranke

Sljedeće

  • Similar Topics
    Odgovori
    Pogledano
    Zadnji post

Vrati se na: Politika

Tko je online

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost