Adamić napisao:Zavidim im na članstvu. Zna se za njih koji im je najljepši dio Hrvatske. Samo da napomenem nemam ja ništa protiv njih dapače drago mi je što vole svoj kraj . Vidim ima tu i mladih, znači šire svoju ljubav i na potomke. Osobno kroz svoje školovanje upoznao sam relativno dosta takvih riječkih Dalmatinaca , naravno navijaju za Hajduk iako su rođeni ovdje. Želim reći da im Rijeka kao grad ne predstavlja nikakvu ulogu u njihovim životima.
Brojka za respekt , nas nema ni toliko registriranih online članova u jednom danu na forumu.
A gdje smo tu mi u cijeloj to priči. koliko ima "pravih" ljubitelja Rijeke ja bi rekao jako jako malo. Problem je u našem riječkom identitetu, mi se još uvijek tražimo. Svoju povijest ne cijenimo niti mladi znaju puno o Rijeci ali niti ih i zanima baš. Kako će onda bolje razumjet sadašnjost u kojoj žive? Ovaj grad prihvaća svakoga ali na neki način odbacuje svoje vrijednosti. Nadam se da će zato ovaj forum barem malo pridonijeti u promoviranju riječkog identiteta.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost