Prijava  •  REGISTRIRAJ SE !

Hoću ri (sportski portal )

Pravila foruma
Slobodno predstavite web stranicu iz našeg kraja. Stranice kojih više nema, nose oznaku"NEAKTIVNA DOMENA" .
Avatar korisnika
Adamić
Moderator
Moderator
Legenda foruma
Legenda foruma
 
Postovi: 24028
Teme: 926
Pridružen: 12.6.2009, 02:27
Lokacija: Grad Rijeka

Hoću ri (sportski portal )

Post broj:#1  PostPostao/la Adamić » 2.11.2014, 16:00

HoćuRi.com je s radom počeo 1. svibnja ove godine. Riječ je o lokalnom sportskom portalu koji je srušio sve granice posjećenosti. U prvih pola godine rada objavili su 406 članaka i kolumni ili 2,23 na dan.

Saznajte tko se brine o svemu tome i zašto su se odlučili pokrenuti baš takav projekt. :bravo:

hocu ri 2014.jpg
hocu ri 2014.jpg (139.49 KiB) Pogledano 2122 puta


O nama

Poštovani čitatelji, potaknuti prije svega ljubavi prema gradu Rijeci i HNK Rijeci odlučili smo pokrenuti novi sportski portal na riječkom medijskom nebu znakovitog naziva HoćuRI. Portal će, kako mu i samo ime sugerira najviše pratiti i pisati o HNK Rijeci ali i o svim drugim riječkim sportskim kolektivima, u skladu s mogućnostima. Cilj nam je i namjera obogatiti medijski prostor kvalitetnim tekstovima, analizama, fotografijama i videosnimkama vlastite produkcije s jednim širim, sistematičnim i kvalitetnim radom i odnosom prema voljenom klubu, kao i s bogatom i kvalitetnom statistikom o samom klubu i igračima koju već duže vrijeme vodi jedan naš član iz daleke Australije.Vjerujemo kako ćemo svojom kvalitetom, bezrezervnom predanošću prema medijskoj podršci HNK Rijeci uspjeti obogatiti relativno uski medijski prostor o samome klubu, te time podići zanimanje i razviti ljubav prema nogometu i sportu općenito kod što većeg broja naših sugrađana i svima kojima je HNK Rijeka u srcu. Naš rad temelji se na ozbiljnom pristupu i korektnom, profesionalnom odnosu prema klubu i sportu općenito iako je zasnovan na volonterskoj bazi, gdje sami snosimo sve troškove, od zakupa domene do tehničke podrške i brojnih drugih izdataka. Skupina smo entuzijasta različitih društvenih profila, zanimanja, mjesta stanovanja ali svi imamo nešto zajedničko – Rijeku u srcu.Jedino o kome ovisimo jeste Vi, naši čitatelji, svi ljubitelji grada i najdražeg kluba. Nadamo se da ćemo Vas uspjeti našim entuzijazmom, ljubavlju prema klubu i pisanoj riječi zaraziti čuvenim R13Ka virusom na jedan duži, uspješan i bogati period. Veselimo se budućem radu i suradnji s Vama, veselimo se svakom novom uspjehu HNK Rijeke, jer, zajedno smo Rijeka. Do idućeg čitanja, HOĆU RI!

Politika dijeljenja sadržaja

Redakcija portala HoćuRi vodi se načelima slobodnog dijeljenja autorskog sadržaja u cilju informiranja javnosti. Pod time smatramo dijeljenje čitavog članka, slike, video ili audio zapisa bez ikakvih intervencija nad samim sadržajem, uz obaveznu vezu (link) na izvorišni sadržaj. Samim time, dijeljenje naših članaka nije zabranjeno te nije potrebno tražiti nikakvo posebno dopuštenje. Međutim, za svako korištenje nepotpunih te djelomično ili potpuno izmijenjenih autorskih sadržaja ovog portala redakcija HoćuRi zadržava pravo reagiranja te poduzimanje odgovarajućih koraka prema odgovornim osobama.

HoćuRi tim

S. Lončar – glavni urednik

C. Brozović – autor

A. Hader – autor

S. Host – urednik

G. Kauzlarić – autor

V. Linić – autor

D. Peranić – autor

K. Sajler – fotograf

D. Skočilić – autor

F. Stojanac – urednik

L. Stojčić – autor

V. Vivoda – autorhttp://www.hocuri.com/
Rijeka - naša ljubav, naš način života :trobojnicasrce

  • Similar Topics
    Odgovori
    Pogledano
    Zadnji post

Vrati se na: Web stranice našeg kraja

Tko je online

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost

cron