Prijava  •  REGISTRIRAJ SE !

Lokalpatrioti Rijeka - Registracija

Pristupom na “Lokalpatrioti Rijeka” [u daljnjem tekstu: “mi”, “nas”, “naš(a/e/i/u)”, “Lokalpatrioti Rijeka”, “https://forum.lokalpatrioti-rijeka.com”], moraš se slagati sa svim, dolje navedenim, [pravnim] uvjetima/pravilima. Ukoliko se ne slažeš sa svim, dolje navedenim, [pravnim] uvjetima/pravilima, molim(o), ne pristupaj/koristi “Lokalpatrioti Rijeka”.
Kako, dolje navedene, [pravne] uvjete/pravila možemo promijeniti u bilo koje doba, a o čemu obavještavamo samo registrirane korisnike/ce, molim(o), s vremena na vrijeme ih [ponovo] pročitaj kako se nebi dogodilo da se ne slažeš s [promijenjenim] [pravnim] uvjetima/pravilima, a i dalje pristupaš/koristiš “Lokalpatrioti Rijeka”.


REGISTRACIJA
Čim se registrirate, možete se odmah ulogirat.

Email adresa
Odaberite ispravnu email adresu. Email aktivacija je automatska !

Korisničko ime
Korisničko ime je Vaš nadimak na forumu. Naš savjet je da bude vezan uz Rijeku i naš kraj, Primorsko-goransku županiju , kako i priliči mjestu i nazivu foruma. Ne stavljate svoje puno ime i prezime jer tako ne možemo zaštiti vašu privatnost. Ukoliko vaše korisničko ime ne zadovoljava uvjete, administracija ima pravo da ga ukloni.

Avatar
Da ovaj forum diše lokalpatriotski, smiju se stavljati samo avatari vezani za grad Rijeku i Primorsko-goranski kraj. Nakon registriranja, prije samog pisanja namjestite vaš avatar u korisničkom profilu prema pravilima. Gosti koji su samo u prolazu ne moraju imati avatar.

Članstvo
Žutom bojom su označeni svi koji imaju do 10 postova (stranci).Nakon 10 postova automatski se prebacuju u grupu "Riječani" sa svim pravima, uključujući i otvaranje nedostupnih rubrika.

Ako imate kakvo pitanje, vezano uz grad Rijeku ili naš kraj, slobodno učinite to u rubrici "Pitanja i odgovori" koja se nalazi pri vrhu foruma.Postavite pitanje i pretplatite se na odgovor. Naši članovi će vam biti na usluzi.

Ne stavljajte slike s drugih poslužitelja za pohranu sliku, koristite na forumu, našu opciju za umetanje privitaka.
Poželjno je da se predstavite na forumu. Radi boljeg funkcioniranja rada foruma i olakšavanja posla moderatorima, molimo Vas pročitajte glavna pravila i pravila lijepog ponašanja koja se nalaze na početku foruma u rubrici PRAVILA I POMOĆ.
Želimo Vam ugodan boravak na forumu .
Slažeš se da nećeš postati uvredljive, bestidne, vulgarne, klevetničke, pune mržnje, prijeteće, seksualno orijentirane sadržaje kao ni bilo koje druge sadržaje koji krše zakon(e) [bilo tvoje zemlje, bilo zemlje u kojoj je “Lokalpatrioti Rijeka” hostan, bilo međunarodni(e) zakon(e)].
Činjenje navedenog uzrokuje trenutno i trajno isključenje osobe [činitelja/ice] s foruma kao i obavijest ISP-u [pružatelju Internet usluga] osobe [činitelja/ice] o učinjenom [bilježenje IP adresa svih postova služi upravo tome].
Slažeš se da “Lokalpatrioti Rijeka” ima pravo, u bilo koje doba, izbrisati/urediti/premjestiti/zatvoriti teme/postove sa sadržajem koji odgovara navedenom.

Slažeš se da Lokalpatrioti Rijeka, mogu koristiti sve tvoje tekstove i fotografije . Svi podaci, upisani prilikom registracije, upisuju se u bazu podataka unutar servera na kojem se nalazi phpBB softver. Niti jedan podatak ne smije i neće biti dan na uvid bilo kojoj osobi [osim naravno tebi kao vlasniku, “Lokalpatrioti Rijeka” i onih-ako/što/kako predviđa važeći zakon]. Niti “Lokalpatrioti Rijeka” niti phpBB ne mogu i neće biti odgovorni/e ukoliko uslijed eventualnog hakerskog napada dođe do uvida i otkrivanje podataka.

Svi postovi [poruke] na ovom forumu izražavaju mišljenja/stavove/poglede autora/ica tih postova, sukladno čemu administratori/ce, moderatori/ce i ostale osobe koje sudjeluju u održavanju ovog foruma ne mogu i neće odgovarati za sadržaj tih postova [naravno, osim vlastitih].